Webshop keurmerk

0 producten 0,00

Blog

Wij verwelkomen een nieuwe collega!

Afgelopen maandag hebben wij een nieuwe collega mogen verwelkomen, namelijk: Carmen Smit!

Wij verwelkomen een nieuwe collega!

Na jaren voor een groothandel in tuin accessoires als commercieel binnendienst medewerker werkzaam te zijn geweest was Carmen op zoek naar iets anders dan een groothandel omgeving. Ooit begon zie haar carrière bij een copyshop en later bij een digitale drukkerij en Carmen vond dat het tijd werd om die kennis weer in te zetten en op te frissen.

Druk, drukker.. Drukken!

Uw proefschrift zonder stress gedrukt!

Druk, drukker.. Drukken!

Bent u de afgelopen tijd enorm druk geweest met het schrijven van uw proefschrift? Is deze eindelijk af en wilt u deze laten drukken? Dat kan bij ons gemakkelijk en voor een scherpe prijs!

Als specialist en het bedrukken van boeken en brochures is bij ons heel veel mogelijk! Dus heeft u een bijzonder ontwerp of complex design? Onze specialisten staan u graag te woord om samen iets te creëren waarmee u de eindstreep haalt!

Bepaal de juiste papiersoort met het Samplebook!

Softcover – hardcover – linnen omslag

Bepaal de juiste papiersoort met het Samplebook!

Een boek drukken heeft een persoonlijke noot, omdat het verhaal altijd bijzonder genoeg is om vast te leggen. Dit kan gaan om een jubileumboek van uw bedrijf, zoals de firma Miedema met het boek “30 jaar onderweg” hun jubileum vierde. Of Klompenfabriek Nijhuis die hun producten in een mooie softcover catalogus hebben weergegeven. Maar ook familie Breebaart die een verzameling van familieverhalen liet vastleggen.

Van idee naar het verkopen van uw boek!

Het aanvragen van een ISBN

Van idee naar het verkopen van uw boek!

U schrijft, wij drukken! Maar wie kan u adviseren in het uitgeven van uw boek?

Wij willen u in ieder geval een stapje verder helpen door voor u uit te zoeken hoe je een ISBN moet aanvragen. De klanten van BoekenBrochures zijn veelal mensen met een goed idee, een mooi verhaal of delen graag hun kennis. Veel klanten geven hun boek uit in eigen beheer, bedoeld voor een kleine groep mensen. Soms worden ze uitgedeeld en soms verkocht. Maar bijna altijd in kleine oplage.

Brochure-afwerking naar een hoger niveau!

Duplo system 5000 bookletmaker

Brochure-afwerking naar een hoger niveau!

Binnenkort mogen wij een nieuwe sterkhouder verwelkomen op het gebied van brochure-afwerking. De Duplo system 5000 bookletmaker zal het team gaan versterken aan het Capitool 25, op onze eigen productie-afdeling. Met de aanschaf van deze hechtmachine kunnen we u nog beter bedienen en zijn we in staat grotere orders in een kortere tijd af te werken.

De klant aan het woord...

''Met een paar telefoontjes is het gewoon geregeld!’’

De klant aan het woord...

Ook in 2016 mochten wij voor Klompenfabriek Nijhuis B.V. wederom de druk van de productcatalogi verzorgen. Enkele dagen na bestelling, stonden er 2000 softcover boeken op de Beltrumse stoep van de Klompenfabriek. In de rubriek ‘De klant aan het woord’ spreken we deze week met de ontwerper van dit Achterhoekse bedrijf Stefan te Loeke. Wat is de core business van de houtbewerker, waarom presenteren zij nog een fysieke catalogus en hoe is de samenwerking met Boekenbrochures tot stand gekomen?

Onze werkwijze

Samen op weg naar een resultaat waar u trots op kunt zijn.

Onze werkwijze

Het drukken van boeken is een ambacht opzich. Met drie decennia aan expertise binnen onze productie op locatie, kunnen we een eindproduct afleveren waar u trots op kunt zijn. We streven er binnen Boekenbrochures naar om een totaalaanbieder te zijn. Dat wil zeggen: we willen u meenemen in het gehele proces van boek drukken. Van A t/m Z. Door specialisten op elke plek binnen het productieproces kunnen we een efficiënte workflow creëren. De lijntjes zijn en blijven kort, zowel in het orderproces als het contact dat u onderhoudt met Boekenbrochures.

Boekenbrochures: aanbieder van het totaalpakket.

Samen van A t/m Z het hele proces doorlopen.

Boekenbrochures: aanbieder van het totaalpakket.

‘’Nederland telt 1 miljoen hobbyschrijvers en nog eens anderhalf miljoen ‘auteurs in spé’. – Trouw. Bent u één van deze miljoen Nederlanders die er van droomt om zijn of haar boek in boekvorm uit te brengen en misschien wel met commerciële doeleinden op de markt te brengen?

Wat kost het drukken van een boek?

De prijsbouw van uw boek nader toegelicht.

Wat kost het drukken van een boek?

De kosten van het drukken van een boek zijn gestoeld op verschillende variabelen. Denk daarbij aan: het formaat van je boek, het aantal pagina’s, het soort papier wat wordt gebruikt voor het binnenwerk, de bedrukking van dit papier, de bindwijze, de omslag en uiteraard de oplage ervan. In deze blog gaan we daar iets dieper op in.

Een familieboek drukken

Vereeuwig de geschiedenis...

Een familieboek drukken

Wekelijks drukken wij kleine en grote oplagen hardcover en/of softcover boeken die vervolgens uit worden gegeven in eigen beheer, anderzijds drukken we boeken die niet (direct) zijn geschreven om uit te laten geven met een commercieel doeleinde. Een uitstekend voorbeeld daarvan zijn boeken met ‘familieverhalen’.

Waarom u een brochure moet drukken.

Een brochure drukken als klassieke informatieverstrekker

Waarom u een brochure moet drukken.

Een brochure is de ideale manier om uw zakenrelaties, klanten en/of prospects een fysieke boodschap mee tegeven, waarmee u bijvoorbeeld uw missie en visie, kernwaarden of misschien gewoon bedrijfsinformatie mee kan geven. In een steeds meer veranderende wereld, waar online bezig is aan een onstuitbare opmars heb je met een brochure iets uit te delen waar altijd ‘nog even snel’ in terug gebladerd kan worden.

Letterfonts en lettercontouren

Een persoonlijke touch aan uw drukwerk...

Letterfonts en lettercontouren

Soms wilt u een speciaal lettertype gebruiken. Speciale lettertypes staan alleen niet standaard op alle computers. Daarom is het van belang dat u letterfonts insluit of de tekst omzet naar lettercontouren. Zo weet u zeker dat de tekst op de juiste manier in uw hardcover boek, softcover boek of brochure komt te staan.

Hoe belangrijk DPI is voor uw drukwerk.

Verzeker uzelf van de perfecte kleurkwaliteit.

Hoe belangrijk DPI is voor uw drukwerk.

DPI is de vertaling voor Dots Per Inch en geeft de resolutie aan van een afbeelding. De resolutie bepaald de drukkwaliteit: hoe hoger het aantal pixels, hoe hoger de drukkwaliteit zal zijn.

Hoe levert u uw kleuren aan?

Verzeker uzelf van de perfecte kleurkwaliteit.

Hoe levert u uw kleuren aan?

In deze blog aandacht voor de verschillende manieren om uw kleuren aan te leveren. CMYK, Pantone kleuren of RGB-kleuren: na het lezen bent u goed geïnformeerd!

Hoe uw brochure- en boekenbestanden aan te leveren.

Hoe uw brochure- en boekenbestanden aan te leveren.

Hoe uw brochure- en boekenbestanden aan te leveren.

We krijgen regelmatig vragen van klanten over het aanleveren van de bestanden voor boeken en geniete brochures. Voor beide producten hebben we op een rij gezet hoe je dit het beste kunt doen.