Webshop keurmerk

0 producten 0,00

Hardcover boek drukken

Hardcover boeken bestel je bij Boekenbrochures.nl! Gegarandeerd de scherpste prijzen, beste kwaliteit en een 100% tevredenheidsgarantie! Al vanaf 1 exemplaar bedrukken wij hardcover boeken in veel verschillende formaten en afwerkingen.

Wat kost een boek drukken?

Als u naar beneden scrolt kunt u eenvoudig en snel het gewenste product samen stellen. Staat uw oplage of formaat er niet bij? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Bij vragen kunt u op werkdagen van 08:30 tot 17:00 bij ons terecht voor deskundige hulp.

Wat is het verschil tussen een Hardcover en Softcover boek?

De naam Hardcover zegt het al, het is een boek met een harde kaft. Deze kaft wordt meestal gebruikt wanneer een boek lang mee moet gaan en tegen een stootje moet kunnen, denk hierbij aan een lesboek of fotoboek. Een softcover is een echt leesboek, door de buigzame kaft is deze makkelijker om te slaan. Andere eigenschappen zijn dat u bij een hardcover altijd rekening moet houden met de ‘’kneep’’ , deze is altijd 8 millimeter breed en bevind zich aan de voor en achterzijde van de rug.

Hoe bereken ik de rugdikte van mijn boek?

Als u de rugdikte wilt bereken deelt u het aantal pagina’s door 2. Stel het aantal pagina’s is 76 : 2 = 38. Vervolgens doet u het aantal pagina’s keer de dikte van het gedrukte vel: 38 x 0,154 mm= 5,85 mm. Nu is alleen de omslag nog niet mee gerekend, deze berekent u door 2 x de dikte van het omslagvel op te tellen bij het aantal van de pagina’s. Stel 2 x 0,37 mm= 0,74 mm. Dit bij elkaar opgeteld is de rugdikte van uw boek, in dit geval 6,59 mm. Wij ronden altijd af naar boven. Dit is natuurlijk erg interessant maar niet noodzakelijk om te weten. De rugdikte calculator kan dit gemakkelijk voor u berekenen.

Alle hardcover boeken worden gedrukt met onze HP Indigo digitale drukpersen en verschillende vijfkleurenpersen. Onze mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos. Wij drukken voor u:

  • jaarboeken
  • jubileumuitgaven
  • familieboeken
  • lesboeken
  • bedrijfspresentaties
  • biografieën
  • en meer!

Interesse? Zie ons uitgebreide portfolio of neem contact op met onze klantenservice. Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 bent u verzekerd van deskundige hulp.

Voor maatwerk en specifieke wensen vraagt u bij ons een vrijblijvend offerte aan.


Kies uw formaat
Kies uw boekafwerking
Kies uw binnenwerk papiersoort en grammage
Kies uw aantal pagina's binnenwerk
Kies uw kleurbedrukking

pagina's kleurpagina's zwart-wit
Kies uw omslag
Kies uw afwerking op de omslag
Selecteer hier uw gewenste oplage en levertijd

Offerte aanvragen

Heb je een bijzondere aanvraag die buiten ons productassortiment valt? Vraag dan een offerte aan. Wij nemen graag de tijd om met u mee te denken en een passend voorstel te maken, die je binnen één werkdag van ons ontvangt.