Webshop keurmerk

0 producten 0,00

Proefschrift drukken of printen

Proefschrift drukken? Wij kunnen uw proefschrift printen, bij ons in de boekdrukkerij. Gebruik uw proefschrift als een mooi visitekaartje, bijvoorbeeld dankzij onze hoge kwaliteit afwerking met een soft cover. Zet uw gedrukte proefschrift op een professionele wijze in de markt. U heeft de keuze uit tal van formaten, afwerkingen, papiersoorten en omslagen.

Gebruik onze calculator om uw eigen proefschrift samen te stellen.

Gewenste formaat en afwerking

Uw proefschrift laten drukken? We kunnen uw proefschrift in het bekende A4-formaat, net als in een liggende richting, op B5 papier of in het scriptieformaat. We drukken proefschriften in A5, A6, Carré M en Carré M. Laat u adviseren door onze specialisten of maak online een keuze uit de verschillende formaten. Wilt u uw proefschrift laten drukken en zoekt u specifiek naar een bepaalde afwerking? We kunnen uw proefschrift garenloos lijmen of zorgen voor een andere afwerking. Maak een keuze met betrekking tot de papiersoort en het aantal gram, net als met het oog op het aantal pagina’s. Een proefschrift drukken in full color met een stevige omslag of bijvoorbeeld met een gelamineerde omslag? Wij kunnen uw proefschrift op de wijze die u wenst.

Proefschrift drukken naar uw wens

Wij kunnen uw proefschrift drukken op de wijze die u wenst. Uiteraard kunt u op voorhand de prijs voor uw oplage berekenen, zodat u goed weet waar u aan toe bent en u niet voor verrassingen komt te staan. Vragen aan een van onze specialisten? Neem contact met ons op, we zijn op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur bereikbaar. Stel uw vragen aan onze specialist Eefje of vraag online een offerte aan.


Kies uw gewenste formaat
Kies uw gewenste afwerking
Kies uw binnenwerk papiersoort en grammage
Kies uw aantal pagina's binnenwerk
Kies uw bedrukking binnenwerk

pagina's kleurpagina's zwart-wit
Kies uw omslag
Kies uw afwerking op de omslag
Selecteer hier uw gewenste levertijd