Webshop keurmerk

0 producten 0,00

Brochures geniet

Ook voor het laten drukken van brochures vindt u in Boekenbrochures.nl de beste partner. Wilt liever een wire-o brochure? Bij Boekenbrochures.nl kan het allemaal.

In onze webshop kunt u al uw wensen kenbaar maken. Onze mogelijkheden variëren van een ongestreken bankpost tot een glanzend gesatineerd papiersoort. Grammages zijn te bestellen vanaf 120 grams binnenwerk tot 300 grams voor een omslag. Wij drukken uw brochure precies zoals u deze hebben wilt. Kies bijvoorbeeld voor een laminaat om de omslag van uw brochure te verfraaien maar ook te beschermen tegen vocht en krassen.

Geniete afwerking ook voor spoedopdrachten

De brochures worden gebonden met nietjes in de rug. Een snelle methode waardoor we uw brochures ook binnen 24 uur kunnen leveren. Uw brochure kan maximaal 60 pagina's bevatten. Er is een ruime keuze in formaten en papiersoorten.

Hulp nodig?

Heeft u alle teksten klaar, maar wilt u de vormgeving aan een professional overlaten? We kunnen u ook helpen bij de vormgeving van uw brochure. Een kleurproef is op aanvraag mogelijk. Neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.


Kies uw formaat
Kies uw afwerking
Kies uw kleur
Kies uw binnenwerk papiersoort en grammage voor het binnenwerk
Kies het gewenste aantal pagina's incl. omslag
Kies de papiersoort en het grammage voor de omslag
Kies de gewenste oplage en levertijd
0
0
0
:
0
0
:
0
0

Offerte aanvragen

Heb je een bijzondere aanvraag die buiten ons productassortiment valt? Vraag dan een offerte aan. Wij nemen graag de tijd om met u mee te denken en een passend voorstel te maken, die je binnen één werkdag van ons ontvangt.