Webshop keurmerk

0 producten 0,00

Brochures Wire-o

Wilt u een wire-o brochure laten drukken? Dan bent u bij Boekenbrochures.nl aan het juiste adres. Natuurlijk is het ook mogelijk om een geniete brochure te bestellen.

Bestelproces en mogelijkheden

Vul onderstaand alle specificaties voor uw brochure in, kies de gewenste papiersoort en omslag. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor een mat of glanzend binnenwerk met een mat of glanzende omslag. Grammages variëren tussen de 135 en 300 grams papier. Mag de omslag van hetzelfde papier zijn dan kan u kiezen voor een selfcover, daarbij is het binnenwerk gelijk aan de omslag. Een extra luxe afwerking is mogelijk door transparante omslagen toe te voegen aan uw wire-O brochure.

Hulp nodig?

Wilt u de opmaak van uw brochure liever in handen leggen van een professional? Of wenst u een kleurproef te ontvangen? Ons ervaren team helpt u daar graag bij. Neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.

 


Kies het formaat
Kies uw binnenwerk papiersoort en grammage
Kies uw omvang
Kies uw omslag
Transparante omslagen?
Kies de gewenste oplage en levertijd
0
0
0
:
0
0
:
0
0

Offerte aanvragen

Heb je een bijzondere aanvraag die buiten ons productassortiment valt? Vraag dan een offerte aan. Wij nemen graag de tijd om met u mee te denken en een passend voorstel te maken, die je binnen één werkdag van ons ontvangt.