Webshop keurmerk

0 producten 0,00
  • Home
  • Uw boek uitgeven

Uw eigen boek uitgeven

U heeft veel tijd en aandacht besteed aan de inhoud van uw boek en nu is het tijd om deze aan de wereld te presenteren. U heeft genoeg ideeën over hoe u dit wilt doen en wilt dan ook het liefst zelf uw boek uitgeven. Het vormgeven laat u liever wel aan een professional over. Zo weet u zeker dat de kwaliteit van uw opmaak naadloos aansluit op kwaliteit van de inhoud van uw boek.

Boekenbrochures.nl helpt u hier graag bij. Wij hebben vier verschillende concepten voor u samengesteld, elk met zijn eigen kenmerken. Bij elk van deze concepten kunnen wij voor u een ISBN aanvragen. U kunt zelf uw boek uitgeven, maar met een gerust hart de vormgeving aan ons uitbesteden. Maak een keuze uit één van onderstaande concepten:

Academic
Academic
Wilt u een proefschrift uitgeven, een educatief boek of een publicatie van een (wetenschappelijk) onderzoek? Kies dan voor deze optie.
Story
Story
Heeft u uw eigen verhaal geschreven? De kenmerken van dit concept lenen zich onder andere voor biografieën, thrillers, romans en literaire verhaallijnen.
Jubilea
Jubilea
Een jubileum is een mooi moment om alle hoogtepunten uit het verleden en heden vast te leggen voor de toekomst. Of het nu gaat om een jubileum van uw bedrijf, school, voetbalvereniging of uw huwelijk, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
Special
Special
Het boek dat u wilt uitgeven past niet onder één van bovenstaande concepten. U heeft namelijk andere ideeën over de vormgeving. Natuurlijk is dat geen probleem voor Boekenbrochures.nl. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Vraag direct een offerte aan!

Uw boek laten opmaken door Boekenbrochures.nl

Startkosten (excl. btw)                  Kosten per pagina (excl. btw)              Optioneel omslag vormgeven (excl. btw)
                                                                      

* Prijzen gelden voor de boekvormen A5, B5 en A4 (hardcovers en softcovers)

Mocht u vragen hebben over het uitgeven van een boek, dan kan u vrijblijvend contact met ons opnemen. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met onze helpdesk (0)85 - 2731249.