Webshop keurmerk

0 producten 0,00

Tabletmagazine (App)

Wilt u uw boek of brochure ook digitaal beschikbaar stellen? Ook daar kunnen wij u bij helpen. We maken voor u een dynamisch tabletmagazine die beschikbaar komt in Google Play en in de iTunes app store. Uw eigen app met een eigen icoontje. Er zijn heel veel mogelijkheden voor het maken van uw eigen app. Van de meest standaard mogelijkheden hebben we de kosten voor u op een rij gezet:

Tarieven app

1 besturingssysteem                       2 besturingssystemen 
                             

Wanneer u vaker een brochure uitbrengt en hier ook apps van wilt laten maken kunnen we u het volgende aanbieden:

Tarieven periodieken

Kiosk app, 4 edities per jaar, 2 besturingssystemen

Vaste kosten (eenmalig)                 variabele kosten (per editie)
                             

Realisatie

Uw tabletmagazine is gebaseerd op de PDF’s van uw bestaande, geprinte magazine. We kunnen deze bestanden uitbreiden met bijvoorbeeld video’s, extra foto’s, een fotoloop, 360 graden foto’s, hyperlinks, bijlagen, links en interviews. Net wat u graag toegevoegd wilt hebben aan uw app. En heeft u nog andere ideeën? Dan overleggen we graag met u wat de mogelijkheden zijn.

Vraag direct een offerte aan!

Apple, Android en Windows

Voor het ontwikkelen van uw app werken we samen met een geregistreerd app-ontwikkelaar voor de besturingssystemen Apple iOS, Microsoft Windows 8 en Google Android. Nadat uw app gereed is bieden wij deze aan bij de verschillende app stores. Bij Apple geldt een ‘approval’ tijd van 8 werkdagen. Wilt u dat uw app ook beschikbaar is voor smartphones? We realiseren dat graag voor u, zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn.