Webshop keurmerk

0 producten 0,00

Opgericht door de gebroeders Ipskamp

Boekenbrochures.nl is onderdeel van Netzodruk, opgericht door de gebroeders Ipskamp: Jeroen en Henry Ipskamp. In 1978 zette Ipskamp Sr. de eerste stappen in de drukwerkwereld. Met vernieuwde machines kon er nog beter en sneller gedrukt worden. Daarnaast heeft Ipskamp Sr. als drukwerkpionier als eerste drukker in Nederland proefschriften in massa kunnen produceren. Henry maakte het proces vanaf de kinderschoenen mee bij zorgde voor een vernieuwende aanpak in marketing en klantbeleving. Na de intrede van Jeroen werden de bedrijfsprocessen verder geoptimaliseerd en geprofessionaliseerd. Zo is de drukker uitgegroeid naar een gevestigde naam.

Oprichting van Netzodruk

In 2005 richtten de gebroeders Ipskamp Netzodruk op. Ook daar werden er kansen van innovatie gezien. Vanaf 2005 konden klanten voorzien worden van drukwerk met de snelheid van een copyprint, maar de kwaliteit van een drukpers. Innovatief en als eerste in Nederland, net als Senior Ipskamp. Anno 2015 zijn de gebroeders Ipskamp bezig met de uitbreiding van Boekenbrochures.nl. Ook hier zijn de gebroeders Ipskamp vernieuwend, want BoekenBrochures is het nieuwste label waarin de focus geheel op boeken, proefschriften en brochures wordt gelegd. Met de gedrevenheid, kennis en het vakmanschap van de twee broers, kan de hoogste kwaliteit en de beste prijs- kwaliteisverhouding worden gegarandeerd.

Met drie vestigingen in Nederland is Netzodruk al 10 jaar een begrip. Snelle levertijden, topkwaliteit en uitstekende service doordat de productie in eigen huis is.

Innoveren anno 2015

Ook wat betreft de omslag en binding blijven 'vernieuwen en innoveren' de toverwoorden. Met het nieuwste assortiment is de mogelijkheid om boeken met een linnen omslag volledig full-color te bedrukken. Vraag naar de mogelijkheden door een mail te versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel via 085 273 1249.

Ontzorgen bij belangrijke keuzes!

De jarenlange ervaring van de gebroeders Ipskamp wordt overgedragen op de enthousiaste medewerkers van Boekenbrochures. Hierdoor kunnen alle medewerkers u voorzien van advies op maat en kunnen zij u ontzorgen wanneer u van plan bent uw boek te drukken. Op de werkvloer is ontzettend veel know how, om samen met u een passende oplossing te vinden voor u uitgave. Doordat wij producties in eigen huis houden, kunnen we een constante kwaliteit tegen een scherpe prijs garanderen wat ons een betrouwbare partner maakt voor uw boeken en brochures. Heeft u hulp nodig bij het vormgeven van uw boek, proefschrift of brochure? Onze vormgevingsafdeling neemt graag de tijd voor u. Wij hebben een studio die kan helpen bij het opmaken en vormgeven van uw order. U kunt contact opnemen met onze mederwerkers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Productie in eigen huis

Boekenbrochures.nl heeft de beschikking over 4 HP Indigo digitale drukpersen en verschillende vijfkleuren Komori persen in midden- en grootformaat die verspreid zijn door heel Nederland. Wij kunnen hierdoor een constante kwaliteitsbeheersing op ons drukwerk garanderen. Ook heeft Boekenbrochures.nl de beschikking over een breed machinepark met nabewerkingsapparatuur. Dit biedt ons de mogelijkheid om u een grote verscheidenheid aan bindoplossingen aan te bieden voor zowel uw hardcover als softcover boeken.

Contact

Onze medewerkers zitten elke werkdag van 08:30 uur tot 17:00 klaar om u te helpen met het bestellen van boeken en brochures. Onze contactgegevens kunt u vinden op deze pagina.